Velkommen tilbage

Vi glæder os i Aale og Linnerup kirker til at genåbne og danne rammen om fællesskabet igen søndag den 24. maj kl. 14.00 i Linnerup kirke og kl. 16.00 i Aale kirke. Det handler stadig om at passe godt på hinanden, og derfor er der mange nye retningslinjer for at undgå smitte. Vi lover, at vi fra kirkens side vil gøre vores bedste for at tydeliggøre disse retningslinjer, så vi kan fokusere på at holde gudstjeneste sammen.

Når I ankommer i våbenhuset, vil I blive mødt af en god øjenkontakt samt et varmt smil af kirkens venlige personale, der i denne tid ikke må give hånd. Der vil være mulighed for at spritte jeres hænder samt uddeling af salmeark (medbring gerne egen salmebog hvis muligt) på sundhedsmæssig forsvarlig måde.

Der vil være et begrænset antal pladser i kirken, som udgør max 22 i Aale kirke og max 29 i Linnerup kirke (forbeholdt afstandskrav på 2 meter). Pladserne besættes ud fra ”først til mølle” princippet og er nøje opmålt og markeret med sedler. Bor I i samme husstand, er I meget velkomne til at sætte jer på samme bænk.

Med hensyn til nadver vil denne foregå stående ud fra markeringer omkring knæfaldet – nadveren uddeles selvfølgelig også under hensynstagen til gældende corona-regler.

Mange glædelige gensynshilsener fra
Aale og Linnerup kirker

Læs mere om de generelle retningslinjer på
https://www.folkekirken.dk/aktuelt/nyheder/7-corona-retningslinjer-du-skal-huske-i-kirken