Julekalender 🎄 Låge nr. 15

Gaver

“Til dig! Fra mig”! Vi har givet gaver i flere tusinde – I begyndelsen var julegaverne ikke pakket ind; de hang ofte på juletræet som en del af pynten. Som tiden gik og velstanden voksede, spredte gaveskikken sig til små hjemmelavede gaver, der siden er eksploderet til den forbruger jul, vi har i dag. Oprindelig var julegaverne til det lille Jesus barn. Matthæus fortæller i sit evangelium om de tre visemænd, der kom med gaver til den lille nyfødte Jesus; guld, røgelse og myrra. “Til dig! Fra mig”! Så enkelt kan julens budskab formuleres. Gud vil os noget – han giver os den største julegave af dem alle – en julegave fuld af kærlighed og liv. Og det er den gave som englen åbenbarede for hyrderne på marken: ”I dag er der født jer en frelser i Davids by; han er Kristus, Herren”.

Birgitte fra Din Boghandel i Tørring pakker gaver ind.

Idé og produktion: Maria Bech Tuominen og Helle Koed Paulsen
Grafik og redigering: Helle Koed Paulsen
Musik: Canon and variations Kunstner: http://www.twinmusicom.org/