Velkommen til Hanne Grangaard

Velkommen til Hanne Grangaard, der er ansat som kirke- og kulturmedarbejder i blandt andet Aale og Linnerup sogne med opstart til august.

Hanne Grangaard skriver om sig selv:
Hvor bliver det spændende at starte som kirke- og kulturmedarbejder den 15. August. Jeg glæder mig meget til at hilse på jer alle.
Jeg er 52 år og bor i Tørring sammen med min mand Michael og vores søn Sigurd på 12 år, de 2 ældste, Claudine og Hjalte er flyttet hjemmefra. Af natur er jeg en glad person og ser meget lyst på tingene, jeg nyder at være sammen med familien og vores gode venner. En god snak over en kop kaffe, eller en lille gåtur hører med til min hverdag.
I de sidste 26 år har jeg været lærer. Det har beriget mig på så mange områder og jeg glæder mig til, at kunne bruge min erfaring fra livet med børnene til mit nye job. Den mangfoldighed som dér er, ved jeg også findes i mit nye arbejde. Det bliver spændende, at bruge min livserfaring ind i kirkelivet, sammen med jer.