Kategorier
Front

Ludvigs Maskerade i Aale

12. oktober kl. 16.30 i Aale Sognehus

Oplev Ludvig Holberg i børnehøjde. Arrangerede ægteskaber, pligt og ansvar?! Nej tak! I Ludvig Holbergs ikoniske forestilling Maskerade gør de unge oprør mod forældrenes krav og hylder legen, lysten og dansen – for hvad er livet uden?!

Billetter kan købes her: https://www.billetlugen.dk/artist/teaterjaevn/


Familieteater for de 5-8 årige og deres voksne

Oplev Ludvig Holberg i børnehøjde

Arrangerede ægteskaber, pligt og ansvar?! Nej tak! I Ludvig Holbergs ikoniske forestilling Maskerade gør de unge oprør mod forældrenes krav og hylder legen, lysten og dansen – for hvad er livet uden?!

I Ludvigs Maskerade er Holbergs forestilling sat i børnehøjde. Vi møder en Ludvig Holberg midt i digterprocessen, og snart flyver møbler, ord og kostumer omkring ham i en anarkistisk dans af leg, farver og fantasi.

Professionelt teater ud til dig

Ludvigs Maskerade er en teaterforestilling for de 5-8 årige og deres voksne, som turnerer i Hedensted Kommune og flytter det professionelle teater ud i borgernes egne forsamlingssteder.

En fyrig, levende og morsom teateroplevelse til børn og især også til deres voksne.

Vær med til at fejre Dansk Teaters 300 års fødselsdag

Ludvig Holberg er vores alles. Han er de voksnes og han er børnenes. I Teater Jævn fejrer vi dansk teaters 300-års fødselsdag med vores helt egen version af Holbergs ikoniske forestilling, Maskerade. En voksenforestilling trukket 300 år op gennem tiden, rettet direkte mod vor tids børn med et tema, der er så aktuelt som nogensinde.


Et glædeligt gensyn med en af Holbergs bedste forestillinger

Vær med når Teater Jævn vækker Ludvig Holberg og hele hans lejlighed til live.

Lad fest og glæde sejre!