Kategorier
Front

Fælles foredrag

I lighed med, hvad vi samarbejdende præster i og omkring Tørring tidligere har forsøgt os med, vil vi hen over vinteren 23/24 afholde en foredragsrække med overskriften ”Ord til tiden”.

Vi synes, at vi mangler trøstende, erfaringsbaserede, lyse, forståelige og håbefulde ord til den tid vi står i. Hvordan taler vi fred? Hvordan taler vi forsoning? Hvad skal der til for at vores unge mennesker får ungdomsår, som er opløftende og giver mod på fremtiden?

Tirsdag den 14. november 2023 kl. 19 i Kirkebakkehuset i Tørring

Moritz Schram er barnebarn af Hitlers arkitekt og rustningsminister Albert Speer. Moritz Schram, der selv er lektor i Tysk samfundshistorie på Syddansk Universitet, giver os en personlig fortælling om den tyske efterkrigshistorie og hvad vi fortsat kan lære af historien. Han fortæller også om minderne om sin morfar, der døde, da Moritz var 11 år gammel.

Onsdag den 17. januar 2024 kl. 19.00 i Uldum Kirke

Det næste foredrag er med Ann Elisabeth Knudsen. Ann E. Knudsen er cand.mag og lektor i dansk og psykologi. Hun vil ud fra sin bog ”Teenagerhjerner”, fortælle om det at være ung i en travl tid.

Alle er hjertelig velkomne, men foredraget er især møntet på konfirmander og deres forældre.