Arrangementer

halloween

Halloween i Aale kirke
Torsdag d. 24. oktober ⦁ kl. 19.00 

Kom og vær med til en hyggelig-uhyggelig aften i kirken fuld af mystik.
Gåder skal løses, spor skal følges i kirken, tårnet, sognehuset og på kirkegården. Alle er velkomme til at komme udklædte.

Godnathistorier i Aale Kirke
18. November ⦁ 17.15 

Er I klar? – til spændende fortællinger og en hyggelig stund, sammen inden sengetid? 🙂
Hop i pyjamas, tag sovepose og bamse under armen… Vi mødes i sognehuset kl. 17.15 hvor der vil være lidt mad til de små sultne maver. Derefter samles vi om fortællerstolen og den hemmelige kuffert, hvor vi skal høre guddommelige godnathistorier! 😀

HUSK TILMELDING
– Tryk DELTAG på Facebook, og skriv hvor mange I kommer, samt navne på jer der deltager.
ELLER
– Du kan også skrive til Anni på 60746451, her opgiver du hvor mange I kommer, samt navne på jer der deltager.
Efter arrangementets afslutning vil din sms samt tilhørende personinfo blive slettet.

Julekoncert i Aale Kirke
28. november
⦁ kl. 19.00 

I kirken kommer Midtvest Pigekor fra Herning. Koret er et af de bedste pigekor i Danmark, og er kendt både herhjemme men også udenfor landets grænser. Midtvest Pigekor består af ca. 40 sangglade og dygtige piger. De ledes af dirigent Dorthe Bille og som organist har koret med sig en god kending af kirkerne heromkring, nemlig Eunjin Ko Dey, vores tidligere organist.
Alle er velkommen til denne dejlige aften.

Morgenro ⦁ Aale Kirke ⦁ 8.00 

Morgenro sammen med konfirmanderne. Kom og vær med til at indlede dagen med sang. Lad roen falde over dig mens du lytter til en fortælling til eftertanke og træd ud af kirkedøren med frisk mod til at møde en ny og dejlig dag.

Juletræet Tændes

Juletræet Tændes
Aale Kirke ⦁ 1. december ⦁ kl. 16.15 

Det sørme det sandt december og første søndag i advent. Efter gudstjenesten i Aale vil vi traditionen tro, i samarbejde med borgerforeningen, tænde juletræet på parkeringspladsen kl. 16.15, hvorefter vi samles i sognehuset til en lille julefortælling, et glas gløgg, en kop kaffe eller varm kakao samt æbleskiver.  

Tidligere

Taizégudstjeneste

Taizégudstjeneste i Linnerup kirke
Torsdag den 10. oktober ⦁ kl. 19.00 

Aftenens gudstjenesten er bygget op over bibellæsning, bøn, stilhed og de karakteristiske og meget iørefaldende Taizé sange. Gudstjenesteformen er i al sin enkelhed med til at give os fortravlede mennesker mulighed for ro og stilhed.

Link til ophav af billede

fællessang

Fællessang i Aale Sognehus
Torsdag d. 3. oktober
⦁ kl. 19.00 

Kom og få luftet din sangglæde når trioen, bestående af organist Tinus Bengt Petersen, kirkesanger Jørgen Pedersen og Poul Bengt Petersen, kommer og spiller og synger for og sammen med os torsdag den 3. oktober i Aale Sognehus kl. 19.00. Denne aften synger vi fra den folkekære højskole sangbog, hvor der er sammensat et program. Du vil også have mulighed for at synge din ynglings sang. Vi håber at se mange og sammen få en fornøjelig aften med sang, musik, kaffe og kage.
På glad gensyn.

Høstgudstjeneste
22. September
 

Hjortsvang Museum kl. 10.30

Aale kirke kl. 16.00

Marken er mejet, høet er høstet og septembers himmel er så blå. Sensommeren er en rig tid på året – taknemmelighedens tid. Det vil vi traditionen tro fejre ved vores årlige høstgudstjeneste. For Linnerup kirkes vedkommende vil det i år foregå i de meget smukke rammer på Hjortsvang Museum.

Efter gudstjenesten er der kaffe/kagebord i Hattinghuset samt mulighed for at nyde en rundtur på museet og ikke mindst i dets smukke omgivelser.

Alle er meget velkomne.

Sogneudflugt ⦁ 8. september
Afgang kl. 8
.30 fra Aale Kirke 

Vi skal til Gudstjenste i Rinkenæs gl. Kirke, efterfulgt af fortælling om Danmarks ældste landsbykirke. 
Middagen indtages på Den gamle Kro i Gråsten. 
Gåtur i Gråsten Slotshave og eftermiddagskaffe på Benniksgaard i Rinkenæs.
Turen er arrangeret i samarbejde mellem Pensionistforeningen og Aale & Linnerup Menighedsråd.

Else Kristensen modtager tilmeldinger på 2260 8585

Sidste frist for tilmelding: 25/8!

Se hele programmet her!

Aale Sportsfest ⦁ Andagt på sportspladsen i Aale
16. juni ⦁ 9.30 i teltet 

Efterfulgt af morgenmad og 
sportsfestens øvrige program.

 

Christfullness under åben himmel ⦁ Aale Kirke 
3. juli ⦁ 19.00 

For dig der gerne vil have en pause fra dagens gøremål. I stilheden vil vi finde ro, søge Guds nærvær, vende tankerne indad og mærke os selv. Medbring et tæppe, en måtte eller lignende.

 

Grundlovsdag ⦁ Andagt i kirken og fest i haven
5. juni ⦁ 12.00 Aale Kirke 

Vi starter med andagt i kirken, herefter er der hygge og god stemning i haven ved Sognehuset. Teltet er stillet op, og vi serverer som sædvanligt frikadeller/ pølser med kartoffelsalat til meget rimelige priser. Dertil kan købes øl og vand. Når maden er fortæret er der fællessang.
Årets grundlovstaler er Martha Sandal fra Hjortsvang.
Velkommen til.

 

Fastelavnsgudstjeneste
3. marts  ⦁ Aale Kirke ⦁ 14.00 

En familie gudstjeneste hvor alle er velkomne til at komme udklædte. Efter gudstjenesten fortsætter vi i forsamlingshuset til tøndeslagning.

Syng Nytåret ind ⦁ Linnerup Kirke 6. jan ⦁ 10.30  Kom og vær med til at synge det nye år ind i Linnerup kirke. Inden vi for alvor går i gang med det nye år, vil vi en sidste gang glæde os over julens glade toner sammen med Tørrings kor. Efter gudstjenesten vil der være kirkefrokost i Hjortsvang Forsamlingshus, hvor kirken vil stå for brød, smør og sild. Herudover vil vi gerne opfordre jer til selv at medbringe en ret til frokostbordet.

Godnat Historier • Aale Kirke • 22. nov. • 17.15

Er I klar? – til spændende fortællinger og en hyggelig stund, sammen inden sengetid?  Hop i pyjamas, tag sovepose og bamse under armen...  Vi mødes i sognehuset kl. 17.15 hvor der vil være lidt med til de små sultne maver. Derefter samles vi  om fortællerstolen og den hemmelige kuffert, hvor vi skal høre guddommelige godnathistorier!  HUSK TILMELDING PÅ FACEBOOK Du kan også tilmelde dig ved at  sende en sms til Anni: 60 74 64 51 Efter arrangementets afslutning vil din sms samt tilhørende personinfo blive slettet.    ​

Juletræet Tændes • Aale Kirke • 2. dec. • 16.0

Kom og vær med når Borgerforeningen tænder juletræet på parkeringspladsen ved Aale kirke. Traditionen tro samles vi herefter i kirken for at høre en julefortæl- ling, hvorefter der vil blive serveret et glas gløgg og/eller varm kakao.