Arrangementer

Sogneudflugt ⦁ 8. september
Afgang kl. 8
.30 fra Aale Kirke 

Vi skal til Gudstjenste i Rinkenæs gl. Kirke, efterfulgt af fortælling om Danmarks ældste landsbykirke. 
Middagen indtages på Den gamle Kro i Gråsten. 
Gåtur i Gråsten Slotshave og eftermiddagskaffe på Benniksgaard i Rinkenæs.
Turen er arrangeret i samarbejde mellem Pensionistforeningen og Aale & Linnerup Menighedsråd.

Else Kristensen modtager tilmeldinger på 2260 8585
Sidste frist for tilmelding: 25/8!

Se hele programmet her!

Morgenro ⦁ Aale Kirke ⦁ 8.00 

Morgenro sammen med konfirmanderne. Kom og vær med til at indlede dagen med sang. Lad roen falde over dig mens du lytter til en fortælling til eftertanke og træd ud af kirkedøren med frisk mod til at møde en ny og dejlig dag.

Tidligere

Aale Sportsfest ⦁ Andagt på sportspladsen i Aale
16. juni ⦁ 9.30 i teltet 

Efterfulgt af morgenmad og 
sportsfestens øvrige program.

 

Christfullness under åben himmel ⦁ Aale Kirke 
3. juli ⦁ 19.00 

For dig der gerne vil have en pause fra dagens gøremål. I stilheden vil vi finde ro, søge Guds nærvær, vende tankerne indad og mærke os selv. Medbring et tæppe, en måtte eller lignende.

 

Grundlovsdag ⦁ Andagt i kirken og fest i haven
5. juni ⦁ 12.00 Aale Kirke 

Vi starter med andagt i kirken, herefter er der hygge og god stemning i haven ved Sognehuset. Teltet er stillet op, og vi serverer som sædvanligt frikadeller/ pølser med kartoffelsalat til meget rimelige priser. Dertil kan købes øl og vand. Når maden er fortæret er der fællessang.
Årets grundlovstaler er Martha Sandal fra Hjortsvang.
Velkommen til.

 

Godnathistorier i Linnerup Kirke
23. maj ⦁ 17.15 

Er I klar? – til spændende fortællinger og en hyggelig stund, sammen inden sengetid? 🙂
Hop i pyjamas, tag sovepose og bamse under armen… Vi mødes i kirken kl. 17.15 hvor der vil være lidt med til de små sultne maver. Derefter samles vi om fortællerstolen og den hemmelige kuffert, hvor vi skal høre guddommelige godnathistorier! 😀

HUSK TILMELDING
– Tryk DELTAG på Facebook, og skriv hvor mange I kommer, samt navne på jer der deltager.
ELLER
– Du kan også skrive til Anni på 60746451, her opgiver du hvor mange I kommer, samt navne på jer der deltager.
Efter arrangementets afslutning vil din sms samt tilhørende personinfo blive slettet.

Stillegudstjeneste med Taizé Sange ⦁ Linnerup Kirke 
24. feb ⦁ 19.00 
28. marts ⦁ 19.00 

 

Denne aften vil gudstjenesten være bygget op over bibellæsning, bøn, stilhed og de karakteristiske og meget iørefaldende Taizé sange. Sangene er korte men gentages mange gange – så mange at man til sidst synger med hjertet. Gudstjenesteformen har bredt sig fra Taizé i Frankrig ud over verden og er i al sin enkelhed med til at give os fortravlede mennesker mulighed for ro og stilhed.

 

Fastelavnsgudstjeneste
3. marts  ⦁ Aale Kirke ⦁ 14.00 

En familie gudstjeneste hvor alle er velkomne til at komme udklædte. Efter gudstjenesten fortsætter vi i forsamlingshuset til tøndeslagning.

Syng Nytåret ind ⦁ Linnerup Kirke 6. jan ⦁ 10.30  Kom og vær med til at synge det nye år ind i Linnerup kirke. Inden vi for alvor går i gang med det nye år, vil vi en sidste gang glæde os over julens glade toner sammen med Tørrings kor. Efter gudstjenesten vil der være kirkefrokost i Hjortsvang Forsamlingshus, hvor kirken vil stå for brød, smør og sild. Herudover vil vi gerne opfordre jer til selv at medbringe en ret til frokostbordet.

Godnat Historier • Aale Kirke • 22. nov. • 17.15

Er I klar? – til spændende fortællinger og en hyggelig stund, sammen inden sengetid?  Hop i pyjamas, tag sovepose og bamse under armen...  Vi mødes i sognehuset kl. 17.15 hvor der vil være lidt med til de små sultne maver. Derefter samles vi  om fortællerstolen og den hemmelige kuffert, hvor vi skal høre guddommelige godnathistorier!  HUSK TILMELDING PÅ FACEBOOK Du kan også tilmelde dig ved at  sende en sms til Anni: 60 74 64 51 Efter arrangementets afslutning vil din sms samt tilhørende personinfo blive slettet.    ​

Juletræet Tændes • Aale Kirke • 2. dec. • 16.0

Kom og vær med når Borgerforeningen tænder juletræet på parkeringspladsen ved Aale kirke. Traditionen tro samles vi herefter i kirken for at høre en julefortæl- ling, hvorefter der vil blive serveret et glas gløgg og/eller varm kakao.

Julekoncert • Linnerup Kirke • 12. dec. • 19.00

I kirken kommer Midtvest Pigekor fra Herning. Koret er et af de bedste pigekor i Danmark, og er kendt både herhjem- me men også udenfor landets grænser. Midtvest Pigekor består af ca. 40 sang- glade og dygtige piger. De ledes af diri- gent Dorthe Bille og som organist har koret med sig en god kending af kirkerne heromkring, nemlig Eunjin Ko Dey, vores tidligere organist. Alle er velkommen til denne dejlige aften.